neo monastiri

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

neo monastiri
neo monastiri
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ...

Πήγαινε κάτω

Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Empty Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ...

Δημοσίευση από Admin Κυρ Μαρ 02, 2008 1:37 am

#Σταυρογιάννης : Θα είμαι μαζί σας ..εάν προκύψει θέμα!!!

Σε ερώτηση της σελίδας μας προς τον κ. Σταυρογιάννη σχετικά με το θέμα της ψηφοφορίας μας με την απόσχιση του Δήμου ο βουλευτής απάντησε με τα παρακάτω λόγια. "Σε λίγες ημέρες δημοπρατείτε το κομμάτι του δρόμου Νέου Μοναστηρίου-Δομοκού που θα επιλύσει πολλά συγκοινωνιακά προβλήματα της περιοχής. Εάν και πάλι υπάρχει πρόβλημα και οι κάτοικοι του Δήμου ζητήσουν μιάν άλλη λύση εγώ θα είμαι μαζί τους ακόμα και εάν αυτό είναι κόντρα στα ατομικά συμφέροντα μου, γνωρίζετε άλλωστε ότι έχω πάρα πολλούς φίλους στον Δήμο Θεσσαλιώτιδας και δεν θα ήθελα να είμαι απέναντι στους φίλους μου"

Νικος Καλημερης#

Αναδιμοσιευση απο τα νεα του site μας www.neomonastiri.gr
Admin
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1288
Τόπος : Athens
Registration date : 17/02/2008

Character sheet
castle:
Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Left_bar_bleue0/0Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Empty_bar_bleue  (0/0)

https://www.youtube.com/user/neomonastiri

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Empty Απ: Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ...

Δημοσίευση από Admin Κυρ Μαρ 02, 2008 1:44 am

Οφειλω να ομολογησω οτι η απαντηση του κ. Σταυρογιαννη ειναι ακρως διπλωματικη αλλα και ανθρωπινη . Smile
H ψηφοφορια ωστοσο θα συνεχιστει "κεκλεισμενων των θυρων" που σημαινει πως μονο τα μελη μπορουν στο εξης να συμμετεχουν σ' αυτη. Εγγραφειτε λοιπον και ψηφιστε !
Admin
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1288
Τόπος : Athens
Registration date : 17/02/2008

Character sheet
castle:
Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Left_bar_bleue0/0Η θεση του κ. Σταυρογιαννη ... Empty_bar_bleue  (0/0)

https://www.youtube.com/user/neomonastiri

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης